Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Bruin gepatineerde bronzen urn Path

Zoals de naam van de urn al zegt symboliseert de boog de levensweg en de bol de persoon.
De boog is geschikt voor asbewaring.

Meerprijs etsen naam en data: 115 euro excl. btw Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere k... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 12427
Catalogus Urnen
Geschikt voor Binnen, Buiten
Kleur Bruin
Materiaal Brons
Persoonlijke toevoeging Bol, bal of zon
Productsoort Bijzondere urnen, Duourn, miniurn, Urn
Vorm Bol, bal of zon, Rond
Vormgeving Rond

Productomschrijving

Zoals de naam van de urn al zegt symboliseert de boog de levensweg en de bol de persoon.
De boog is geschikt voor asbewaring.

Meerprijs etsen naam en data: 115 euro excl. btw

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Duourn
Bij een duo-urn is er ruimte voor de as van twee personen. Een unieke manier om symbolisch voor altijd bij elkaar te blijven.

Miniurn
Mini-urnen zijn een veelgekozen oplossing om de as over meerdere nabestaanden te verdelen. Ook kiezen nabestaanden voor een mini-urn, wanneer zij naast het verstrooien van de as ook een kleine hoeveelheid thuis willen bewaren.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.