Dynamisch grafmonument met draaibare elementen

Dynamisch grafmonument met draaibare elementen foto 1
Het staande deel van dit natuurlijke grafmonument bevat draaibare elementen. De bovenste twee delen van de lettersteen zijn op een rvs paal gemaakt, waarop deze twee delen onafhankelijk van elkaar kunnen draaien. Zo kunt het monument op elk moment een ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33334
Bloem, plant of boom Blad
Collectie Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern
Dieren Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs, Groen
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen, Sierlijk of ovaal
Materiaal Natuursteen
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het staande deel van dit natuurlijke grafmonument bevat draaibare elementen. De bovenste twee delen van de lettersteen zijn op een rvs paal gemaakt, waarop deze twee delen onafhankelijk van elkaar kunnen draaien. Zo kunt het monument op elk moment een ander gezicht geven door een van de elementen om te draaien. Hierdoor ontstaat er veel ruimte voor het plaatsen van verschillende persoonlijke teksten of illustraties. De lettersteen heeft een bijzondere bladvorm en is gemaakt van een natuursteensoort met een warme groene kleur. Op het liggende deel zorgen de gebogen banen van het zelfde natuursteen voor eenheid in het monument en ontstaat er ruimte voor beplanting. Het liggende deel is geheel omrand met RVS en deze omranding benadrukt fraai de afgeronde vormen van het monument.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.