Elegant gedenkteken met natuurlijke uitstraling

De bijzondere lettersteen betreft een exemplaar van Diabas en heeft een donkere basis kleur met lichte accenten door de ruwe oppervlaktestructuur. De steen is niet al te dik en dat maakt het grafmonument in zekere zin elegant. Ook de klassieke witte in... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22947
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Natuursteen & Graniet Diabas
Productsoort Ruwe steen, Split

Productomschrijving

De bijzondere lettersteen betreft een exemplaar van Diabas en heeft een donkere basis kleur met lichte accenten door de ruwe oppervlaktestructuur. De steen is niet al te dik en dat maakt het grafmonument in zekere zin elegant. Ook de klassieke witte ingeschilderde grafteksten dragen bij aan de elegante uitstraling. Op het liggende deel is gekozen voor een slanke natuurstenen omranding waarvan alle zijden een gevlamd en geborstelde afwerking hebben gekregen voor een enigszins ruw effect. De gebogen banden verdelen de grafbedekkingen in drie delen, waarvan een deel rondom de lettersteen al bedekt is met split. In de andere vakken kan beplanting als sedum of siergrassen worden geplant om het gedenkteken een fris en groen accent mee te geven.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.