Gedenkteken golfkop

Golfkop gedenkteken van twee soorten natuursteen. In de dekplaat is een sparing aangebracht voor siergras of andere grafbeplanting. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materia... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19790
Artikelnummer 12562
Collectie Budget, Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop
Diverse tags Golfkop
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Letterplaat Golfkop
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Golfkop

Productomschrijving

Golfkop gedenkteken van twee soorten natuursteen. In de dekplaat is een sparing aangebracht voor siergras of andere grafbeplanting.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.



Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.



Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.