Gedenkteken met cortenstaal

Bij dit gedenkteken is er gekozen voor een prachtige combinatie van cortenstaal en leisteen. De aardse tinten geven het geheel een rustiek karakter.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van on... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22706
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Leisteen, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Oranje
Materiaal Cortenstaal, Leisteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Staande deel Leisteen, Natuurlijk en cortenstaal
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Bij dit gedenkteken is er gekozen voor een prachtige combinatie van cortenstaal en leisteen. De aardse tinten geven het geheel een rustiek karakter.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.