Grafmonument met houtlook natuursteen en RVS

Grafmonument met houtlook natuursteen en RVS foto 1
Hoewel de letterplaat van hout lijkt te zijn, is deze toch echt gemaakt van natuursteen. Deze zandkleurige steensoort heet Rainbow sandstone en heeft een warme uitstraling, net als matgrijze natuursteen van het liggende deel. De rvs strook biedt dan oo... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35822
Collectie Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Houtimitatie, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Beige, Grijs, licht
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen, Strip of band
Materiaal Hout, Houtimitatie, Natuursteen, RVS, Zandsteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Beige/licht bruin, Houtimitatie
Productsoort Band, strook of strip, Letterplaat
Staande deel Natuursteen en RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Hoewel de letterplaat van hout lijkt te zijn, is deze toch echt gemaakt van natuursteen. Deze zandkleurige steensoort heet Rainbow sandstone en heeft een warme uitstraling, net als matgrijze natuursteen van het liggende deel. De rvs strook biedt dan ook een fraai contrast en dit zorgt samen met de rest van de strakke vormen voor een modern design. De belettering kan zowel op het natuursteen worden aangebracht als op het RVS. In dit voorbeeld is er gekozen voor een lasergravure van een foto op het rvs gedeelte. De letters zijn vervolgens door middel van zandstralen in het natuursteen aangebracht, waardoor het langdurig mooi blijft.

Vanwege gewijzigde milieu wetgeving is de procedure voor RVS gravures veranderd waardoor we geen garantie kunnen geven op de gravure.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.