Grafmonument met rvs letters

Grafmonument met rvs letters foto 1
De rvs letters zijn in eigen handschrift op het grafmonument bevestigd. De tekst rechtsonder is gezandstraald in ingeschilderd.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel bre... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21110
Collectie Exclusief, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Zwart
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De rvs letters zijn in eigen handschrift op het grafmonument bevestigd. De tekst rechtsonder is gezandstraald in ingeschilderd.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.