Grafmonument met zwerfkei

Zwerfkeien bevatten van nature een organische schoonheid. Geen een zwerfkei is gelijk en vaak past het erg goed om een zwerfkei dat als grafmonument wordt gebruikt van een subtiele of ingetogen belettering te voorzien. Op deze manier wordt er zoveel mo... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 28270
Collectie Natuurlijk, Puur natuur
Materiaal Zwerfkeien
Staande deel Zwerfkei

Productomschrijving

Zwerfkeien bevatten van nature een organische schoonheid. Geen een zwerfkei is gelijk en vaak past het erg goed om een zwerfkei dat als grafmonument wordt gebruikt van een subtiele of ingetogen belettering te voorzien. Op deze manier wordt er zoveel mogelijk uitgegaan van het natuurlijke karakter. Bij het uitzoeken van een passende zwerfkei adviseren wij om goed rekening te houden met wat u er aan belettering op wilt plaatsen. Het is wel zo prettig dat er voldoende ruimte is. In onze uitgebreide collectie bieden wij zwerfkeien in verschillende vormen en maten aan en we adviseren u hierin graag.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.