Grafmonument van cortenstaal

Grafmonument van cortenstaal foto 1
Dit grafmonument is volledig uit cortenstaal vervaardigd. Na enige tijd zal het staal volledig egaal roesten. De tulpen geven het geheel een persoonlijke tint. U kunt uw eigen ideeën in een persoonlijk gesprek laten uitwerken door onze ontwerpers.... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22577
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bloem, plant of boom Bloem/plant 3d
Collectie Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Grafzerken, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern
Diverse tags Grafkunst
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Bruin
Liggende deel Cortenstaal, Gesloten dekplaat
Materiaal Cortenstaal
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Cortenstaal
Subtype Staande steen met vloer
Vorm bloem
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Bloem, Bloem/blad/boom

Productomschrijving

Dit grafmonument is volledig uit cortenstaal vervaardigd. Na enige tijd zal het staal volledig egaal roesten. De tulpen geven het geheel een persoonlijke tint. U kunt uw eigen ideeën in een persoonlijk gesprek laten uitwerken door onze ontwerpers.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.