Grafmonument van leisteen met rvs decoraties

Zowel de lettersteen als de dekplaat zijn in dit grafmonument van leisteen gemaakt. Leisteen heeft een levendige, ruwe structuur en straalt bovendien veel warmte uit. Het steen zelf is voornamelijk grijs, maar bevat ook ijzerdeeltjes die gaan oxideren ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33572
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Natuurlijk, Onderhoudsvrij
Kleur Grijs
Natuursteen Leisteen
Productsoort Ruwe steen
Voertuigen Auto

Productomschrijving

Zowel de lettersteen als de dekplaat zijn in dit grafmonument van leisteen gemaakt. Leisteen heeft een levendige, ruwe structuur en straalt bovendien veel warmte uit. Het steen zelf is voornamelijk grijs, maar bevat ook ijzerdeeltjes die gaan oxideren en de typische bruine roestkleur vertonen. Een gedenkteken met dit gesteente heeft verder niet veel grote decoraties nodig, dus zijn de naam en datum met een eenvoudige, maar sierlijke verheven letters van rvs aangebracht. Daarnaast is er een kleine illustratie toegevoegd die ook uit rvs is gesneden. Illustraties als deze kunnen wij op basis van een foto of lijntekening op maat laten vervaardigen, zodat het altijd iets persoonlijks wordt.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.