Grafmonument van leisteen met rvs decoraties

Zowel de lettersteen als de dekplaat zijn in dit grafmonument van leisteen gemaakt. Leisteen heeft een levendige, ruwe structuur en straalt bovendien veel warmte uit. Het steen zelf is voornamelijk grijs, maar bevat ook ijzerdeeltjes die gaan oxideren ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33572
Collectie Jong en eigentijds, Leisteen, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Ruwe steen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Hobby
Kleur Beige, Bruin
Liggende deel Gesloten dekplaat, Leisteen, Natuursteen
Materiaal Leisteen, Natuursteen, Ruwe steen, RVS
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Productsoort Ruwe steen
Staande deel Leisteen, Natuurlijk
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Zowel de lettersteen als de dekplaat zijn in dit grafmonument van leisteen gemaakt. Leisteen heeft een levendige, ruwe structuur en straalt bovendien veel warmte uit. Het steen zelf is voornamelijk grijs, maar bevat ook ijzerdeeltjes die gaan oxideren en de typische bruine roestkleur vertonen. Een gedenkteken met dit gesteente heeft verder niet veel grote decoraties nodig, dus zijn de naam en datum met een eenvoudige, maar sierlijke verheven letters van rvs aangebracht. Daarnaast is er een kleine illustratie toegevoegd die ook uit rvs is gesneden. Illustraties als deze kunnen wij op basis van een foto of lijntekening op maat laten vervaardigen, zodat het altijd iets persoonlijks wordt.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.