Grafsteen brons

Grafsteen brons foto 1
Deze grafsteen heeft zowel een bronzen accessoire als een bronzen graflantaarn.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18251
Collectie Exclusief, Kunstenaars
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige, licht
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Deze grafsteen heeft zowel een bronzen accessoire als een bronzen graflantaarn.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen