Grafsteen met rvs silhouet

Grafsteen met rvs silhouet foto 1
Een hobby of passie kan iemand voor altijd definiëren. Door deze hobby of passie als thema te gebruiken in het ontwerp van een grafmonument, wordt het zonder twijfel een persoonlijk en uniek geheel. Op deze grafsteen is een silhouet aangebracht van RVS... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 26509
Collectie Bijzonder persoonlijk, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby
Kleur Antraciet, Zwart
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Strip of band
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Antraciet, Zwart
Productsoort Band, strook of strip, Silhouette
Staande deel Natuursteen en RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een hobby of passie kan iemand voor altijd definiëren. Door deze hobby of passie als thema te gebruiken in het ontwerp van een grafmonument, wordt het zonder twijfel een persoonlijk en uniek geheel. Op deze grafsteen is een silhouet aangebracht van RVS, waarin de grote passie van de overledene is uitgebeeld; zingen. Het rvs geeft een mooi contrast met het antraciete natuursteen, maar behoudt tevens de rust in het ontwerp. Deze rustige uitstraling komt ook door het mat gemaakte oppervlak. Dit is echt een kenmerk van een eigentijds gedenkteken. De bloemsparing op het linker deel van het liggende gedeelte kan gevuld worden met potgrond en beplanting. Het is ook mogelijk om dit deel te vullen met pebbles en keien, zoals het voorbeeld laat zien. Dit geeft een frisse, natuurlijke uitstraling. De naam is ook van rvs gemaakt en op het staande deel verheven aangebracht, maar u kunt er ook voor kiezen om de tekst uit te sparen in een van de rvs delen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.