Grafsteen met rvs silhouet

Grafsteen met rvs silhouet foto 1
Een hobby of passie kan iemand voor altijd definiëren. Door deze hobby of passie als thema te gebruiken in het ontwerp van een grafmonument, wordt het zonder twijfel een persoonlijk en uniek geheel. Op deze grafsteen is een silhouet aangebracht va... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 26509
Bewerking Gezoet
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkel
Kleur Zilver, Zwart
Vorm Silhouet

Productomschrijving

Een hobby of passie kan iemand voor altijd definiëren. Door deze hobby of passie als thema te gebruiken in het ontwerp van een grafmonument, wordt het zonder twijfel een persoonlijk en uniek geheel. Op deze grafsteen is een silhouet aangebracht van RVS, waarin de grote passie van de overledene is uitgebeeld; zingen. Het rvs geeft een mooi contrast met het antraciete natuursteen, maar behoudt tevens de rust in het ontwerp. Deze rustige uitstraling komt ook door het mat gemaakte oppervlak. Dit is echt een kenmerk van een eigentijds gedenkteken. De bloemsparing op het linker deel van het liggende gedeelte kan gevuld worden met potgrond en beplanting. Het is ook mogelijk om dit deel te vullen met pebbles en keien, zoals het voorbeeld laat zien. Dit geeft een frisse, natuurlijke uitstraling. De naam is ook van rvs gemaakt en op het staande deel verheven aangebracht, maar u kunt er ook voor kiezen om de tekst uit te sparen in een van de rvs delen.
Silhouet
Gebruik het silhouet van uw dierbare om het gedenkteken extra persoonlijk te maken. Silhouetten zijn toepasbaar in verschillende materialen, zoals RVS, cortenstaal en glas. De mogelijkheden qua vorm zijn eindeloos. Gebruik bijvoorbeeld een silhouet van uw dierbare, maar ook de vorm van een landschap vanuit een foto behoort tot de mogelijkheid.