Grafsteen met vrachtwagen en weg

Grafsteen met vrachtwagen en weg foto 1
Hoe herinneren nabestaanden hun dierbare het liefst? Wellicht door diegene te gedenken om waar hij of zij het beste om bekend stond. Op deze grafsteen is een illustratie van een vrachtwagen aangebracht, waarin ook de naam is verwerkt. De ruimte tussen ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22977
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Met bijzondere betekenis, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Beroep of werk
Kleur Antraciet, Zwart
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Antraciet, Zwart
Staande deel Natuursteen en RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Hoe herinneren nabestaanden hun dierbare het liefst? Wellicht door diegene te gedenken om waar hij of zij het beste om bekend stond. Op deze grafsteen is een illustratie van een vrachtwagen aangebracht, waarin ook de naam is verwerkt. De ruimte tussen de twee staande natuurstenen delen van de letterplaat, loopt over in de weg die op het liggende deel is gemaakt. Door de oppervlakten gedeeltelijk mat te houden, krijgt het monument een frisse en moderne uitstraling. Daarnaast bieden zowel het staande deel als het liggende deel ruimte voor nog extra tekst, zoals een gedicht en de data.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.