Grafsteen rond met ruimte voor tweede naam

Van oudsher komt het veel voor dat echtparen uiteindelijk bij elkaar worden begraven. Zoals bij vele grafstenen is ook bij deze grafsteen ruimte gelaten op het rechter deel van de lettersteen voor een tweede naam. De twee verbonden ringen staan symbool... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 30556
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Antraciet, donker, Grijs, Zwart
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Lantaarn, Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Van oudsher komt het veel voor dat echtparen uiteindelijk bij elkaar worden begraven. Zoals bij vele grafstenen is ook bij deze grafsteen ruimte gelaten op het rechter deel van de lettersteen voor een tweede naam. De twee verbonden ringen staan symbool voor de echtelijke band. Om de grafsteen extra uniek te maken, zijn er fraaie en persoonlijke elementen toegevoegd. Een van die elementen is de illustratie op de lettersteen, welke de hobby vertegenwoordigd. De illustratie is gezandstraald en vervolgens ingeschilderd, net als de tekst. De bronzen lantaarn biedt warmte en geborgenheid en als extra uniek element, zijn de lichte glasbrokken toegevoegd die zorgen voor een frisse aanblik van het gedenkteken.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.