Grafsteen strak uitgevoerd

Grafsteen met strakke lijnen die het geheel een moderne uitstraling geven. Bij dit monument heeft men er voor gekozen de grafbeplanting door Den Hollandsche te laten verzorgen.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 4663
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafsteen met strakke lijnen die het geheel een moderne uitstraling geven. Bij dit monument heeft men er voor gekozen de grafbeplanting door Den Hollandsche te laten verzorgen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen