Grafzerk met exclusieve bronzen boom

Het grafmonument is uitgevoerd in grijsblauw natuursteen. Decoratie en belettering zijn uitgevoerd in brons, wat een unieke en exclusieve uitstraling aan het geheel geeft.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel bree... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1163
Bloem, plant of boom Boom
Collectie Exclusief, Grafzerken
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Blauw, donker
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het grafmonument is uitgevoerd in grijsblauw natuursteen. Decoratie en belettering zijn uitgevoerd in brons, wat een unieke en exclusieve uitstraling aan het geheel geeft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen