Groenblauw ruw natuurlijk gedenkteken

Een unieke, zelf uitgekozen, ruwe steen is op zichzelf al een fraai gedenkteken. Het heeft daaromheen niet veel nodig. Dat is ook de gedachte geweest bij dit gedenkteken, omdat de ruwe steen al een bijzondere structuur en kleur heeft. Slechts het bronz... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33762
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Groen
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal Ruwe steen
Productsoort Ruwe steen
Staande deel Natuurlijk
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een unieke, zelf uitgekozen, ruwe steen is op zichzelf al een fraai gedenkteken. Het heeft daaromheen niet veel nodig. Dat is ook de gedachte geweest bij dit gedenkteken, omdat de ruwe steen al een bijzondere structuur en kleur heeft. Slechts het bronzen tekstplaatje, uitgevoerd in een bijpassend patina, met de naam en datum zijn toegevoegd aan deze steen. Het liggende deel is ook natuurlijk en eenvoudig vormgegeven. Zo gaat de meeste aandacht uit naar de ruwe steen. Als omranding zijn zogenoemde flagstones gebruikt. Ruwe, maar platte stenen die als afbakening dienen. Binnen de omranding is het graf bedekt met potgrond waarin beplanting naar eigen smaak kan worden toegevoegd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.