Ingetogen gedenkteken met ruwe accenten

Dit grafmonument is vervaardigd uit een roodbruin natuursteen met grijze accenten en een levendige textuur. Hiermee is op het liggende deel een rechte omranding gemaakt waarbinnen een sierlijke vlakverdeling is gemaakt met gebogen banden. Het kleinste ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33538
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Ruwe steen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Lantaarn, Split
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit grafmonument is vervaardigd uit een roodbruin natuursteen met grijze accenten en een levendige textuur. Hiermee is op het liggende deel een rechte omranding gemaakt waarbinnen een sierlijke vlakverdeling is gemaakt met gebogen banden. Het kleinste vak is bedekt met wit split, maar de grote vakken kunnen worden voorzien van beplanting. Dit zorgt voor een natuurlijk accent in het gedenkteken. De lettersteen is van dezelfde soort natuursteen gemaakt en is aan de voorzijde en achterzijde gepolijst, voor een heldere glans. Alle kleuren en vormen zijn zo gekozen dat het gedenkteken een ingetogen karakter heeft. Om toch een karakteristiek element aan het ontwerp toe te voegen, zijn de buitenste randen van de lettersteen ruw gehakt. De naam en teksten zijn op de lettersteen verdiept aangebracht met behulp van zandstralen. Deze zijn vervolgens met een witte lak ingeschilderd, voor een duidelijk contrast.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen