Klassiek vormgegeven familiegrafmonument

Hoewel de klassieke vormgeving van dit familiegrafmonument bepalend is voor de uitstraling, zorgt de matte afwerking van het natuursteen voor een wat meer eigentijdse sfeer. Het gedenkteken is gemaakt voor een familiegraf met de breedte van één grafzer... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29350
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Hoewel de klassieke vormgeving van dit familiegrafmonument bepalend is voor de uitstraling, zorgt de matte afwerking van het natuursteen voor een wat meer eigentijdse sfeer. Het gedenkteken is gemaakt voor een familiegraf met de breedte van één grafzerk en heeft daardoor niet de typische omvang van een dubbel graf of dubbele grafzerk. De teksten op de lettersteen zijn verdiept aangebracht in een schreeflettertype. Een schreeflettertype heeft die typische klassieke uitstraling, wat goed past bij de uitstraling van dit grafmonument. Om de klassieke stijl toch iets te doorbreken is de naam juist in handschrift uitgevoerd. Het liggende deel is bedekt met een strakke dekplaat, maar er is wel een klein bloemvak open gehouden voor beplanting naar keuze.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.