Labradoriet Urn

Labradoriet Urn foto 1
Labradoriet urn kleuren zijn meestal geel en blauw op een grijze achtergrond. Het kleurenspel wordt veroorzaakt door talrijke plaatvormige insluitsels, die het licht breken. Dit wordt 'labradoriseren' genoemd. Deze wonderlijke steen is afkoms... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20932
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Catalogus Urnen
Materiaal Natuursteen
Productsoort Urn

Productomschrijving

Labradoriet urn kleuren zijn meestal geel en blauw op een grijze achtergrond. Het kleurenspel wordt veroorzaakt door talrijke plaatvormige insluitsels, die het licht breken. Dit wordt 'labradoriseren' genoemd. Deze wonderlijke steen is afkomstig uit Madagascar. De steen helpt emoties te verwerken en schenkt haar naasten weer ruimte om gevoelens als verdriet en gemis een plaatsje te geven.
Natuursteen


Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.