Modern enkel of dubbel grafmonument

Het model van dit modern vormgegeven grafmonument kan als basis gebruikt worden voor zowel een enkel als een dubbel grafmonument. Het grafmonument is compleet gemaakt van natuursteen, maar het oppervlak is op verschillende manier bewerkt, wat zorgt voo... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35080
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Roos
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur donker, Grijs
Liggende deel Natuursteen, Rivier
Materiaal Natuursteen
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het model van dit modern vormgegeven grafmonument kan als basis gebruikt worden voor zowel een enkel als een dubbel grafmonument. Het grafmonument is compleet gemaakt van natuursteen, maar het oppervlak is op verschillende manier bewerkt, wat zorgt voor speelse elementen. Op de dekplaat over het liggende deel is de meanderende vorm van een rivier uitgehouwen die verdwijnt tussen de twee delen van de lettersteen. Ook de tussenruimte tussen de twee delen van de lettersteen heeft een soortgelijke sierlijke rivier-vorm. Hierbij zijn accenten aangebracht die zorgen voor een ruwer oppervlak van het natuursteen. Daarnaast bevat het rechterdeel van de lettersteen de opschriften en het rechterdeel een fraaie illustratie van een roos.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.