Modern enkel of dubbel grafmonument

Het model van dit modern vormgegeven grafmonument kan als basis gebruikt worden voor zowel een enkel als een dubbel grafmonument. Het grafmonument is compleet gemaakt van natuursteen, maar het oppervlak is op verschillende manier bewerkt, wat zorgt voo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35080
Bloemen en planten Bloem, Roos
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkel
Kleur Grijs
Liefde Roos
Natuurlijk Rivier
Onderdeel Letterplaat
Symboliek Roos

Productomschrijving

Het model van dit modern vormgegeven grafmonument kan als basis gebruikt worden voor zowel een enkel als een dubbel grafmonument. Het grafmonument is compleet gemaakt van natuursteen, maar het oppervlak is op verschillende manier bewerkt, wat zorgt voor speelse elementen. Op de dekplaat over het liggende deel is de meanderende vorm van een rivier uitgehouwen die verdwijnt tussen de twee delen van de lettersteen. Ook de tussenruimte tussen de twee delen van de lettersteen heeft een soortgelijke sierlijke rivier-vorm. Hierbij zijn accenten aangebracht die zorgen voor een ruwer oppervlak van het natuursteen. Daarnaast bevat het rechterdeel van de lettersteen de opschriften en het rechterdeel een fraaie illustratie van een roos.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.