Modern gedenkteken met ruwe zuilen

Modern gedenkteken met ruwe zuilen foto 1
Door de gekozen materialen, kleuren en vormen heeft dit gedenkteken met ruwe zuilen een robuuste en mannelijke uitstraling. Deze uitstraling komt onder meer door de matte oppervlakken van het natuursteen en de ruwe, gehakte zijden. De drie zuilen hebbe... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32694
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern, Ruwe steen, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Liggende deel Natuurlijk, Natuursteen, Strip of band
Materiaal Natuursteen, Ruwe steen, RVS
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Fotoartikel, Lantaarn
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Door de gekozen materialen, kleuren en vormen heeft dit gedenkteken met ruwe zuilen een robuuste en mannelijke uitstraling. Deze uitstraling komt onder meer door de matte oppervlakken van het natuursteen en de ruwe, gehakte zijden. De drie zuilen hebben verschillende hoogtes en bieden ruimte aan de rvs letters voor de naam, het geknabbelde glasplaatje met de foto en de sculptuur van de hand die in het steen is uitgehakt. Naast de letters zijn ook de lantaarn en het sierlijke lint van RVS vervaardigd. Dit lint biedt bovendien fraai plaats aan een persoonlijke tekst. Het liggende gedeelte is voor het grootste gedeelte bedekt met lichtgrijze steentjes, maar achter de zuilen is het bloemvak opgevuld met tuinaarde voor eventuele beplanting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.