Moderne grafsteen met decoraties van cortenstaal

Dit gedenkteken heeft een hoogwaardige en moderne uitstraling. De eenvoud in het ontwerp en de matte afwerking van het natuursteen dragen hier aan bij. De grafsteen bestaat uit een rechte dekplaat die gezoet is afgewerkt. In het midden bevindt zich een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34893
Collectie Christelijk, Jong en eigentijds, Kruis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Bruin, Grijs, Zwart
Liggende deel Natuursteen, Strip of band
Materiaal Cortenstaal, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Fotoartikel, Lantaarn
Staande deel Natuursteen en cortenstaal
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit gedenkteken heeft een hoogwaardige en moderne uitstraling. De eenvoud in het ontwerp en de matte afwerking van het natuursteen dragen hier aan bij. De grafsteen bestaat uit een rechte dekplaat die gezoet is afgewerkt. In het midden bevindt zich een ruim rechthoekig bloemvak waar alle ruimte voor beplanting is. De familie kan hier zelf naar eigen inzicht groen toevoegen. De lettersteen heeft dezelfde vormgeving en afwerking als het liggende deel, maar dan zonder een sparing of opening in het midden. Om toch het grote zwarte oppervlak iets te doorbreken is er een cortenstalen band met een uitsparing van een christelijk kruis ter decoratie links op de lettersteen bevestigd welke ook een stukje over het liggende deel doorloopt. Rechts daarvan bevat de lettersteen de opschriften, uitgevoerd in cortenstalen letters.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen