Onderhoudsvrij dubbel grafmonument

Dit dubbele grafmonument bestaat uit een dubbele grafzerk met twee dekplaten en een in het midden geplaatste brede lettersteen. Het is helemaal gemaakt van natuursteen. Deze steensoort heeft een fraaie olijfgroene kleurtint gemengd met de zachte grijze... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34723
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Catalogus Onderhoudsvrij
Collectie Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Cultuur Christelijk
Dieren Dieren 3d
Diverse tags Toog
Geloof Labarum
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Groen
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Groen
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Dieren 3d
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer
Uitvoering Steensoort Olive Green
Vorm Toog
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Klassiek, Toog, Zijkanten iets ovaal

Productomschrijving

Dit dubbele grafmonument bestaat uit een dubbele grafzerk met twee dekplaten en een in het midden geplaatste brede lettersteen. Het is helemaal gemaakt van natuursteen. Deze steensoort heeft een fraaie olijfgroene kleurtint gemengd met de zachte grijze basiskleur. Een speels detail in het ontwerp is de uitgehakte vorm van de het knaagdiertje bovenin de lettersteen. De opschriften zijn met verheven bronzen letters op de lettersteen aangebracht en dit kleur goed bij de groen-grijze achtergrond van het natuursteen. Ook bevat de lettersteen een verheven labarum icoon van brons met twee kleine alpha en omega tekens.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.