Onderhoudsvrij dubbel grafmonument

Dit dubbele grafmonument bestaat uit een dubbele grafzerk met twee dekplaten en een in het midden geplaatste brede lettersteen. Het is helemaal gemaakt van natuursteen. Deze steensoort heeft een fraaie olijfgroene kleurtint gemengd met de zachte grijze... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34723
Catalogus Grafmonumenten, Onderhoudsvrij
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Cultuur Christendom
Geloof Labarum
Graftype Dubbel / Familiegraf
Materiaal Brons
Onderdeel Letterplaat
Uitvoering Steensoort Olive Green

Productomschrijving

Dit dubbele grafmonument bestaat uit een dubbele grafzerk met twee dekplaten en een in het midden geplaatste brede lettersteen. Het is helemaal gemaakt van natuursteen. Deze steensoort heeft een fraaie olijfgroene kleurtint gemengd met de zachte grijze basiskleur. Een speels detail in het ontwerp is de uitgehakte vorm van de het knaagdiertje bovenin de lettersteen. De opschriften zijn met verheven bronzen letters op de lettersteen aangebracht en dit kleur goed bij de groen-grijze achtergrond van het natuursteen. Ook bevat de lettersteen een verheven labarum icoon van brons met twee kleine alpha en omega tekens.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.