R154 Losefix

R154 Losefix foto 1
Geschikt voor materiaal:
Verwijdert oude impregneermiddelen en sluiers van oude onderhoudsmiddelen, wassen, bitumen, vetten en olieën. Ook geschikt voor het verwijderen van Kaarsvet. Bij het reinigen van kaarsvet vlekken dient eerst... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 8629
Productsoort Onderhoudsartikel

Productomschrijving

Geschikt voor materiaal:
Verwijdert oude impregneermiddelen en sluiers van oude onderhoudsmiddelen, wassen, bitumen, vetten en olieën. Ook geschikt voor het verwijderen van Kaarsvet. Bij het reinigen van kaarsvet vlekken dient eerste de kaarsvet korsten van het oppervlak te worden verwijderd. Indien de vlek nog zichtbaar is kan gebruik gemaakt worden van R152. In het geval dat vlek na behandeling met R152 nog niet geheel is verdwenen is geduld de enige optie. Door warmte van de zon op de steen zakt het vet naar verloop van tijd vanzelf door de lagen van de steen heen. Dit kan - afhankelijk van de hoeveelheid zon op de steen - wel een jaar duren.

Werkwijze

Laat het natuursteen afkoelen tot zijn natuurlijke temperatuur. Verwerk R154 niet bij een buitentemperatuur onder de 5C of boven de 20C. Gebruik R154 niet bij direct zonlicht. R154 in voldoende hoeveelheid onverdund op het droge oppervlak aanbrengen na ca. 10 minuten met een borstel (geen nylon) inwrijven en het geheel goed met ruim helder water afwassen, dit water vermengen met wat R155 Grondreiniger. Als de vervuiling niet geheel is verdwenen de behandeling herhalen. Pas op materialen als rubber en kunststof, deze kunnen worden aangetast. Draag altijd veilige rubberen schoonmaakhandschoenen bij het verwerken van dit product.

Dosering
De benodigde hoeveelheid R154 is afhankelijk van het zuigvermogen van het oppervlak en de mate van de vervuiling. Algemeen kan het volgende aangehouden worden 1 liter R154 op 5 tot 10m² oppervlakte. Voor een vlek van 15x15cm is slechts een kleun scheutje voldoende.

Veiligheidsinformatie
Bij de verwerking van R154 binnenshuis, dienen de ruimtes goed geventileerd worden of een adembescherming filter dragen. Buiten bereik van kinderen bewaren.