Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Ruwe grafsteen

Ruwe grafsteen foto 1
Ruwe grafsteen van graniet met een bronzen plaatje voor de tekst.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19537
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Staande steen zonder vloer, Zwerfkeien
Graftype Enkele grafsteen - staand, Natuurlijk
Materiaal Brons, Zwerfkeien
Positie Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Ruwe grafsteen van graniet met een bronzen plaatje voor de tekst.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.