Ruwe zuilen in natuurlijk gedenkteken

De twee ruwe grafzuilen komen uit onze collectie en zijn persoonlijk uitgezocht voor dit gedenkteken. Omdat ruwe stenen en zwerfkeien altijd zo uit de natuur komen is elk exemplaar uniek. Daarom kunt altijd het assortiment bij ons in de winkel komen be... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34202
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen, Zuilen
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Liggende deel Natuurlijk
Materiaal Brons, Ruwe steen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Groen
Productsoort Ruwe steen, Zuil
Staande deel Natuurlijk
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De twee ruwe grafzuilen komen uit onze collectie en zijn persoonlijk uitgezocht voor dit gedenkteken. Omdat ruwe stenen en zwerfkeien altijd zo uit de natuur komen is elk exemplaar uniek. Daarom kunt altijd het assortiment bij ons in de winkel komen bekijken. In deze ruwe grafzuilen zitten naast de grijze basiskleur veel groene kleurtonen. De naam en datum hebben op een subtiele manier gestalte gekregen door het bronzen tekstplaatje, welke heel goed in het kleurenpalet past. Ook is het vogeltje bovenop de rechter zuil van brons gemaakt. Het liggende deel is voor een groot deel bedekt met ruwe flagstones. Deze vlakke stenen bakenen tevens de grafzerk af en zijn, anders dan de grafzuilen, grijs, groen en bruin gekleurd. Een kleine ruimte voor de twee zuilen is bedekt met split. In dit geval kleine stukjes steentjes van sassoverde, welke weer voornamlijk grijs en groene gekleurt zijn. Omdat deze laatstgenoemde kleurtinten in elk element van dit gedenkteken terugkomen, ontstaat er eenheid en rust in het ontwerp.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.