Rvs grafsteen met glazen foto

Deze rvs grafsteen met glazen foto heeft een frisse en moderne uitstraling. Een gedenkteken dat bijzonder geschikt is voor een jong persoon. Er is vooral gebruik gemaakt van nieuwe materialen zoals rvs en glas, maar is er ook gekozen voor lichte kleure... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34781
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Glasprint Folie op glas
Grafbedekking Franse Boomschors
Kleur Wit
Materiaal Glas
Productsoort Glazen foto, Split
Stijl Modern
Symboliek Hart

Productomschrijving

Deze rvs grafsteen met glazen foto heeft een frisse en moderne uitstraling. Een gedenkteken dat bijzonder geschikt is voor een jong persoon. Er is vooral gebruik gemaakt van nieuwe materialen zoals rvs en glas, maar is er ook gekozen voor lichte kleuren. De rvs omranding is strak en eenvoudig gehouden, zodat de bedekking van witte steentjes de overhand heeft. Daarbinnen zijn met rvs ronde verzonken bloemvakjes gemaakt en in het midden een groot hart dat weer is gevuld met boomschors. Voor de letterplaat is erg gekozen voor een glasprint. Een duurzame oplossing waarop alle vrijheid qua vormgeving kan worden toegepast. Onze grafische mensen kunnen u altijd helpen om een compositie te maken met persoonlijke foto´s en teksten.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.