Glazen grafsteen met gebogen glas

Dit monument bestaat uit een grafsteen met twee gebogen glasplaten. Hierin is de achterste plaat gekleurd en semi-transparant gemaakt, waarbij de afbeelding op de achtergrond is uitgespaard. Daaronder is met wit emaille persoonlijke spreuk aangebracht.... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32985
Bewerking Gebogen
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Glas
Natuurlijk Rivier
Productgroep Kindermonumenten
Productsoort Glazen foto

Productomschrijving

Dit monument bestaat uit een grafsteen met twee gebogen glasplaten. Hierin is de achterste plaat gekleurd en semi-transparant gemaakt, waarbij de afbeelding op de achtergrond is uitgespaard. Daaronder is met wit emaille persoonlijke spreuk aangebracht. De voorste glasplaat is wel transparant, maar het glas daarvan is diepblauw gekleurd en bevat de naam en data van de overledene. Omdat de gebogen glasplaten gedeeltelijk achter elkaar staan, is er een ton-sur-ton effect zichtbaar. Ook de fraaie omgeving rondom het monument draagt hieraan bij. De omgeving heeft namelijk invloed op de uitstraling van een gedenkteken en daarom vragen wij om een foto van het graf mee te brengen wanneer u bij ons langskomt voor een gedenkteken. Het liggende gedeelte van het monument is geheel bedekt met een dekplaat van natuursteen, waarin een glazen rivier is gemaakt.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.