Modern gedenkteken met glazen decoraties

Met de rechte dekplaat van zwart natuursteen als basis is er met verschillende bewerkingen en decoraties een bijzonder en persoonlijk gedenkteken gecreëerd. Midden over de dekplaat loopt een uitgeslepen meanderende rivier die van voor naar achtere... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34274
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Glas Blauw
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Zwart
Maritiem Rivier
Materiaal Glas
Productgroep Kindermonumenten
Productsoort Glazen foto
Symboliek Hart

Productomschrijving

Met de rechte dekplaat van zwart natuursteen als basis is er met verschillende bewerkingen en decoraties een bijzonder en persoonlijk gedenkteken gecreëerd. Midden over de dekplaat loopt een uitgeslepen meanderende rivier die van voor naar achteren loopt. De rivier is gevuld met diepblauwe glasbrokken. Het natuursteen van de dekplaat heeft een ingetogen glas die is verkregen door het strak gezoet afwerken van het oppervlak. Vooraan bevat een klein blauw tekstplaatje van glas een persoonlijke tekst en dit element wordt bijgestaan door een kleine glazen foto iets verder op de dekplaat. Het staande deel met drie zuilen van natuursteen, draagt een rond glasplaatje van blauw glas en ruwe randen met een afbeelding van een hartje. Dit glasplaatje zou ook op een fraaie wijze de opschriften kunnen bevatten, maar nu is er gekozen om de naam en datums op een speelse manier op de drie zuilen te vermelden.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.