Natuurlijk kindermonument met witte keien

Geheel omrand met witte keien, heeft dit kindermonument een natuurlijke, maar ook een heel frisse uitstraling. De witte keien hebben een fijne graanachtige structuur. Prominent op de grafzerk is het kussensteen geplaatst, waarop de belettering is aange... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32219
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk
Dieren Vlinder
Graftype Enkel
Kleur Wit
Productgroep Kindermonumenten
Productsoort Fotoartikel

Productomschrijving

Geheel omrand met witte keien, heeft dit kindermonument een natuurlijke, maar ook een heel frisse uitstraling. De witte keien hebben een fijne graanachtige structuur. Prominent op de grafzerk is het kussensteen geplaatst, waarop de belettering is aangebracht. De kussensteen is van de steensoort Azul Macauba en heeft een kleurpalet dat lijkt op de oceaan. De steen biedt verder ruimte aan een foto op porselein en als extra detail is een gekleurd glazen vlindertje aangebracht. Rondom en voor de kussensteen is veel ruimte voor beplanting en biedt de, vooraan geplaatste, lantaarn extra warmte en geborgenheid. Eigenlijk heeft dit monument een heel ingetogen stijl, maar zorgen de bijzondere materialen en persoonlijke toevoegingen voor een uniek geheel.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.