Urn van gouden regen gevuld met fuchsiet

Deze urn is gemaakt van gouden regen. Het contrast tussen het spinthout en het kernhout is kenmerkend voor gouden regen. Ik heb de natuurlijke uitsparingen gevuld met fuchsiet. Deze steen staat bekend als steen voor therapeuten cq. healer... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 10767
Catalogus Kunstenaars
Materiaal Hout
Productsoort Urn
Serie Martin
Inhoud 0,9l
Hoogte 17cm
Diameter 14cm

Productomschrijving

Deze urn is gemaakt van gouden regen. Het contrast tussen het spinthout en het kernhout is kenmerkend voor gouden regen. Ik heb de natuurlijke uitsparingen gevuld met fuchsiet. Deze steen staat bekend als steen voor therapeuten cq. healers. Maar ook als je dat niet bent, kan het je helpen om zorg te dragen voor de behoeften van je geliefden. Ik heb voor deze steen gekozen vanwege zijn natuurlijke uitstraling en de mooie combinatie met het hout. De urn is fijn geschuurd en afgewerkt met een niet waterbestendige waslaag. De urn geeft een fijn zacht gevoel in de hand en heeft een zijdeglans.

Belangrijk om te weten: In sommige gevallen is de getoonde urn al verkocht. Onze kunstenaar, Martin, maakt op basis van deze urn een vergelijkbare urn van hetzelfde materiaal en bewerking. Is iets niet duidelijk neem dan contact met ons op.

PRIJS OP AANVRAAGHout
Hout is een duurzaam materiaal met een warme uitstraling. Met houtfineer wordt een zeer eigentijdse en moderne uitstraling verkregen, terwijl de massief houten producten een wat meer traditioneel uiterlijk hebben.