Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Balikei natuurlijke urn

Balikei natuurlijke urn foto 1
Het betreffen natuurlijke keien, met een maatvoering van zo'n 20 x 10 x 15 cm. Iedere kei zal een andere afmeting hebben. In deze kei maken we een holte zodat deze geschikt zijn voor het bewaren van een kleine, symbolische hoeveelheid as.   E... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 10853
Productsoort Urn
Serie Natuurlijke urnen

Productomschrijving

Het betreffen natuurlijke keien, met een maatvoering van zo'n 20 x 10 x 15 cm. Iedere kei zal een andere afmeting hebben. In deze kei maken we een holte zodat deze geschikt zijn voor het bewaren van een kleine, symbolische hoeveelheid as. 

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.