Bios Urn

De Bios urn is een speciale urn die de cirkel van het leven volledig belichaamd. De urn is compleet gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal dat volledig opgaat in de natuur. Onderin de urn is ruimte voor de ... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 9289
Kleur Beige
Materiaal Ecologisch
Productsoort Urn
Inhoud 3l
Hoogte 33cm
Diameter 16cm

Productomschrijving

De Bios urn is een speciale urn die de cirkel van het leven volledig belichaamd. De urn is compleet gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal dat volledig opgaat in de natuur. Onderin de urn is ruimte voor de as en bovenin zit een capsule met voedingsrijke potgrond waar een boomzaadje is geplaatst. Wanneer de urn met as is gevuld kan deze in de grond of een grote vaas worden geplaatst. Na verloop van tijd zal er een boom groeien uit de urn.

Urn met boomzaadje


De capsule met potgrond is rijk aan voeding en geschikt voor elk type boomzaadje. De samenstelling van de grond in de capsule zorgt er tevens voor dat water optimaal door de urn heen stroomt. Er zit geen houdbaarheidsdatum op de bios urn. Wanneer je de Bios urn nu al in bezit hebt, maar deze pas over een half jaar besluit te (laten) vullen is dat geen probleem.