Bronzen kunstenaars urn 'Deja vu'

Organisch gevormde bronzen urn. Het brons is patineert met verschillende kleuren en vervolgens op sommige plekken op glans gebracht.

De urn heeft rondom een natuurlijk lijnenspel waardoor elk aanzicht anders is.

De urn is te bezichtige... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 3492
Catalogus Urnen
Collectie Kunstenaars, Natuurlijk
Materiaal Brons
Productsoort Urn
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten
Breedte 22cm
Hoogte 41cm
Diepte 22cm

Productomschrijving

Organisch gevormde bronzen urn. Het brons is patineert met verschillende kleuren en vervolgens op sommige plekken op glans gebracht.

De urn heeft rondom een natuurlijk lijnenspel waardoor elk aanzicht anders is.

De urn is te bezichtigen in minimaal 1 van onze winkels.

De as kan in een zak de urn in en vervolgens worden afgedicht met 2 inbus schroeven.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.