Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Bronzen kunstenaars urn 'Deja vu'

Organisch gevormde bronzen urn. Het brons is patineert met verschillende kleuren en vervolgens op sommige plekken op glans gebracht.

De urn heeft rondom een natuurlijk lijnenspel waardoor elk aanzicht anders is.

De urn is te bezichtige... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 3492
Catalogus Urnen
Collectie Brons, Kunstenaars, Natuurlijk
Graftype Natuurlijk
Materiaal Brons
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productsoort Bijzondere urnen, Urn
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten
Breedte 22cm
Hoogte 41cm
Diepte 22cm

Productomschrijving

Organisch gevormde bronzen urn. Het brons is patineert met verschillende kleuren en vervolgens op sommige plekken op glans gebracht.

De urn heeft rondom een natuurlijk lijnenspel waardoor elk aanzicht anders is.

De urn is te bezichtigen in minimaal 1 van onze winkels.

De as kan in een zak de urn in en vervolgens worden afgedicht met 2 inbus schroeven.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het `normale` formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden .Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.