Bronzen kunstenaars urn 'ontmoeting'

Bronzen kunstenaars urn 'ontmoeting' foto 1
Bronzen urn met kunstige interpretatie van twee mensen die naar elkaar toebuigen: symbool voor een sterke onderlinge band.
Geschikt voor de gehele asbestemming van een volwassen persoon. Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als ... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 3490
Catalogus Urnen
Collectie Kunstenaars
Materiaal Brons
Productsoort Urn
Stijl Modern
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten
Lengte 44cm
Breedte 37cm
Diepte 22cm

Productomschrijving

Bronzen urn met kunstige interpretatie van twee mensen die naar elkaar toebuigen: symbool voor een sterke onderlinge band.
Geschikt voor de gehele asbestemming van een volwassen persoon.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.