Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Cortenstaal urn Vlinders

Cortenstaal urn Vlinders foto 1
De OVAL symboliseert de oneindige band met uw dierbare Binnen de ovalen vind u symbolen die de band met uw geliefde nog eens extra benadrukken.

Meerprijs etsen naam en data: 110 euro excl. btw Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenkte... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 10721
Collectie Cortenstaal
Dieren Vlinder
Kleur Zilver
Materiaal Cortenstaal
Productsoort Bijzondere urnen, Urn, Vlinder urnen
Stijl Modern
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten
Inhoud 3,5l
Breedte 29cm
Hoogte 35cm
Diepte 15cm

Productomschrijving

De OVAL symboliseert de oneindige band met uw dierbare Binnen de ovalen vind u symbolen die de band met uw geliefde nog eens extra benadrukken.

Meerprijs etsen naam en data: 110 euro excl. btw

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.