Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Cortenstaal urn 'golfvorm'

Corstenstaal urn in een bijzonder ontwerp: twee tegengestelde golven symboliseren de tegenstellingen in het leven.

Meerprijs etsen naam en data: 110 euro excl. btw Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendi... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 10729
Catalogus Kunstenaars, Urnen
Collectie Cortenstaal, Kunstenaars
Materiaal Cortenstaal
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productsoort Bijzondere urnen, Urn
Stijl Modern, Strak
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten
Lengte 110mm
Breedte 130mm
Hoogte 400mm
Inhoud 3,50l

Productomschrijving

Corstenstaal urn in een bijzonder ontwerp: twee tegengestelde golven symboliseren de tegenstellingen in het leven.

Meerprijs etsen naam en data: 110 euro excl. btw

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.