Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Glazen urn 'PharaΩ'

Verfijnde vorm bedekt met een 'frosting' van ingesmolten mineraal.Dit zou tevens versmolten kunnen worden met de as. Deze huid is iedere keer weer anders en moeilijk te voorspellen en geeft de urn een uniek karakter. Afgesloten met een kleurige wimpel.... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 11683
Collectie Glas
Materiaal Glas
Productsoort Urn

Productomschrijving

Verfijnde vorm bedekt met een 'frosting' van ingesmolten mineraal.Dit zou tevens versmolten kunnen worden met de as. Deze huid is iedere keer weer anders en moeilijk te voorspellen en geeft de urn een uniek karakter. Afgesloten met een kleurige wimpel. Om te laten zien dat herinneren ook mooi en zwierig mag. De urn kan worden vervaardigd in verschillende kleuren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het `normale` formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden .