Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Glazen urn 'Zwerfkei'

Opening voor het vullen zit aan de onderzijde  en kan worden afgesloten met een sokkeltje. Dit kan een plaatje vlak glas zijn, maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een mooi stukje hardsteen. In dit voorbeeld zijn transparant gemarmerde kl... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 11678
Kleur Bruin
Materiaal Glas
Productsoort miniurn, Urn

Productomschrijving

Opening voor het vullen zit aan de onderzijde  en kan worden afgesloten met een sokkeltje. Dit kan een plaatje vlak glas zijn, maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een mooi stukje hardsteen. In dit voorbeeld zijn transparant gemarmerde kleuren gebruikt, maar hier kunt u een eigen keuze in maken. 

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Miniurn
Mini-urnen zijn een veelgekozen oplossing om de as over meerdere nabestaanden te verdelen. Ook kiezen nabestaanden voor een mini-urn, wanneer zij naast het verstrooien van de as ook een kleine hoeveelheid thuis willen bewaren.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.