Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Keramische dierenurn Geert Kunen 1L 12912

Keramische dierenurn Geert Kunen 1L 12912 foto 1
Met keramiek zijn zeer veel designs, kleuren en afwerkingen mogelijk. Keramiek wordt gebakken in de oven, waardoor de uitstraling en de kleurtint per product iets kan verschillen. Hierdoor is elk product van keramiek uniek. Het hart staat symbool voor ... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 12912
Collectie Geert Kunen
Materiaal Keramiek
Productsoort Dierenurn, Hart urnen
Vorm hart
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten
Inhoud 1,00l
Hoogte 13cm

Productomschrijving

Keramiek
Met keramiek zijn zeer veel designs, kleuren en afwerkingen mogelijk. Keramiek wordt gebakken in de oven, waardoor de uitstraling en de kleurtint per product iets kan verschillen. Hierdoor is elk product van keramiek uniek.

Hart
Het hart staat symbool voor de liefde en is daarmee een populaire keuze als vorm voor een grafmonument. Vaak is het de lettersteen die deze vorm krijgt. Wanneer er twee harten, oftewel een dubbelhart, wordt toegepast, dan staat dit symbool voor de liefde tussen twee personen. Naast de vorm van een gedenksteen of de staande lettersteen, wordt de hartvorm ook veel toegepast als accessoire, decoratie of uitsparing.

Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.