Keramische urn met baby op trap

Keramische urn met baby op trap foto 1
Keramiek urn brons finish Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen k... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 2737
Architectuur Trap
Collectie Kunstenaars
Kleur Brons
Materiaal Keramiek
Productsoort kinderurn, Urn
Symboliek Trap
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten
Inhoud 1,00l
Lengte 17,00cm
Gewicht 1,40kg

Productomschrijving

Keramiek urn brons finish

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Keramiek
Met keramiek zijn zeer veel designs, kleuren en afwerkingen mogelijk. Keramiek wordt gebakken in de oven, waardoor de uitstraling en de kleurtint per product iets kan verschillen. Hierdoor is elk product van keramiek uniek.

Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.