Kunstenaars RVS duo-urn

Kunstenaars RVS duo-urn foto 1
De linkerarm kan 4,5 liter as bevatten, de rechter 3,5 liter. Voetstuk optioneel.

Meerprijs etsen naam en data: 115 euro excl. btw Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kun... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 1434
Catalogus Urnen
Collectie Kunstenaars
Kleur Grijs
Materiaal RVS
Productsoort Duourn, Urn
Stijl Modern, Strak
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten
Inhoud 8,00l
Lengte 15cm
Breedte 15cm
Hoogte 40cm

Productomschrijving

De linkerarm kan 4,5 liter as bevatten, de rechter 3,5 liter. Voetstuk optioneel.

Meerprijs etsen naam en data: 115 euro excl. btw

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

RVS
RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Duourn
Bij een duo-urn is er ruimte voor de as van twee personen. Een unieke manier om symbolisch voor altijd bij elkaar te blijven.

Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.