Lichtbruin houten rechthoekige urn | 1.7L

Lichtbruin houten rechthoekige urn | 1.7L foto 1
Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Kenmerkend is de extreem hoge duurzaamheid waardoor wij 30 jaar garantie tegen houtrot kunnen geven. Hout is een natuurproduct en kan door vo... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 9918
Materiaal Hout
Productsoort Urn
Inhoud 1,7l
Breedte 18cm
Hoogte 15cm

Productomschrijving

Hout

Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Kenmerkend is de extreem hoge duurzaamheid waardoor wij 30 jaar garantie tegen houtrot kunnen geven.

Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werken. Hierdoor kunnen er in de kopse delen scheuren ontstaan. Dit is niet erg en is zelfs een specifieke eigenschap van deze houtsoort wat verder geen enkele invloed heeft op de duurzaamheid.

Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur. Zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Een grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling. Om de oorspronkelijke diepe kleur te behouden kunt u er voor kiezen om het met olie of lak te behandelen, dit betekent echter wel dat het eens per jaar uitgebreid onderhoud nodig heeft.