Moderne RVS urn 'lotus'

Moderne RVS urn 'lotus' foto 1
Fraaie RVS urn in de vorm van een lotusbloem. De as wordt in de bloemknop bewaard.

Meerprijs etsen naam en data: 115 euro excl. btw Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een ku... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 1431
Catalogus Urnen
Collectie Kunstenaars
Materiaal RVS
Productsoort Urn
Stijl Modern, Strak
Vorm bloem
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten

Productomschrijving

Fraaie RVS urn in de vorm van een lotusbloem. De as wordt in de bloemknop bewaard.

Meerprijs etsen naam en data: 115 euro excl. btw

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

RVS
RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.