Moderne duo-urn van RVS en brons

Moderne duo-urn van RVS en brons foto 1
Urn voor 2: 4,5-5 Liter.

Meerprijs etsen naam en data: 110 euro excl. btw Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens oo... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 1433
Catalogus Urnen
Collectie Kunstenaars
Materiaal Brons, RVS
Productsoort Duourn, Urn
Stijl Modern
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten
Inhoud 16,00l
Lengte 450mm
Breedte 200mm
Hoogte 600mm

Productomschrijving

Urn voor 2: 4,5-5 Liter.

Meerprijs etsen naam en data: 110 euro excl. btw

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

RVS
RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Duourn
Bij een duo-urn is er ruimte voor de as van twee personen. Een unieke manier om symbolisch voor altijd bij elkaar te blijven.

Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.