Moderne urn Arms cortenstaal

Moderne urn Arms cortenstaal foto 1
Inhoud 4,5 en 3,5 liter Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kun... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 10712
Catalogus Urnen
Collectie Kunstenaars
Materiaal Cortenstaal
Productsoort Urn
Stijl Modern
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten
Breedte 15cm
Hoogte 36cm, 40cm
Inhoud 3,5l, 4,5l

Productomschrijving

Inhoud 4,5 en 3,5 liter

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.