Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Paper Pebbles urnen van Papier - Wit

De Paper Pebble urnen zijn gemaakt van het duurzame en veelzijdige materiaal papier, en hebben een natuurlijke en zachte uitstraling.

Iedere urn is met de hand vervaardigd in mijn atelier, waardoor elke Paper Pebble uniek is. “Recycling van mat... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 11490
Catalogus Urnen
Kleur Grijs
Productsoort Bijzondere urnen, miniurn, Urn
Serie Paper Pebbles

Productomschrijving

De Paper Pebble urnen zijn gemaakt van het duurzame en veelzijdige materiaal papier, en hebben een natuurlijke en zachte uitstraling.

Iedere urn is met de hand vervaardigd in mijn atelier, waardoor elke Paper Pebble uniek is. “Recycling van materialen symboliseert de levenscyclus van de mens.”

Praktisch
De Paper Pebbles urnen worden op eenvoudige wijze aan de onderzijde afgesloten. Op deze manier doet de deksel geen afbreuk aan het ontwerp. Tevens zorgt de deksel ervoor dat de urn iets omhoog komt waardoor deze een slagschaduw afgeeft op het onderliggende materiaal. Alle urnen kunnen alleen binnen worden geplaatst. Mocht er vuil op de urn komen dan kan dit met een vochtige doek worden verwijderd.

Maatwerk
Desgewenst kunt u de urn persoonlijker maken. In onze winkels, verspreid door het land, kunt u samen met onze ontwerpers de urn aanpassen in formaat en kleur. Onze ontwerpers helpen u met het maken van de juiste keuzes.

Miniurn
Mini-urnen zijn een veelgekozen oplossing om de as over meerdere nabestaanden te verdelen. Ook kiezen nabestaanden voor een mini-urn, wanneer zij naast het verstrooien van de as ook een kleine hoeveelheid thuis willen bewaren.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.