Portret urn Lagune blue

De Portret Urn, naar ontwerp van kunstenares Nadia Gonegaï, lijkt vanuit eerste oogopslag een alledaagse urn met een krachtig reliëf. Maar op het moment dat er verder gekeken wordt, in de schaduw van de urn, zal een gezicht zich onthullen... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 10891
Productsoort Urn

Productomschrijving

De Portret Urn, naar ontwerp van kunstenares Nadia Gonegaï, lijkt vanuit eerste oogopslag een alledaagse urn met een krachtig reliëf. Maar op het moment dat er verder gekeken wordt, in de schaduw van de urn, zal een gezicht zich onthullen. Het vertrouwde profiel van de dierbare overledene zal zich tonen in de schaduw van deze urn zodra er licht van de zon of een kaars op valt. Op deze wijze zal de dierbare altijd te midden van de nabestaanden blijven.

De portreturn wordt handmatig in kunsthars vormgegeven, dit kunsthars is in een vijftal tinten te kleuren. Er is ook de mogelijkheid het kunsthars te verbronzen, vertinnen of vergulden, deze handelingen geven de urn een ander, uniek karakter. Ook is het mogelijk dat de urn volledig in brons wordt gegoten. Door al deze mogelijkheden kunt u een persoonlijke en unieke urn verwachten.