Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Portret urn Lagune blue

De Portret Urn, naar ontwerp van kunstenares Nadia Gonegaï, lijkt vanuit eerste oogopslag een alledaagse urn met een krachtig reliëf. Maar op het moment dat er verder gekeken wordt, in de schaduw van de urn, zal een gezicht zich onthullen... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 10891
Kleur Blauw, Grijs
Productsoort Bijzondere urnen, miniurn, Urn

Productomschrijving

De Portret Urn, naar ontwerp van kunstenares Nadia Gonegaï, lijkt vanuit eerste oogopslag een alledaagse urn met een krachtig reliëf. Maar op het moment dat er verder gekeken wordt, in de schaduw van de urn, zal een gezicht zich onthullen. Het vertrouwde profiel van de dierbare overledene zal zich tonen in de schaduw van deze urn zodra er licht van de zon of een kaars op valt. Op deze wijze zal de dierbare altijd te midden van de nabestaanden blijven.

De portreturn wordt handmatig in kunsthars vormgegeven, dit kunsthars is in een vijftal tinten te kleuren. Er is ook de mogelijkheid het kunsthars te verbronzen, vertinnen of vergulden, deze handelingen geven de urn een ander, uniek karakter. Ook is het mogelijk dat de urn volledig in brons wordt gegoten. Door al deze mogelijkheden kunt u een persoonlijke en unieke urn verwachten.Miniurn
Mini-urnen zijn een veelgekozen oplossing om de as over meerdere nabestaanden te verdelen. Ook kiezen nabestaanden voor een mini-urn, wanneer zij naast het verstrooien van de as ook een kleine hoeveelheid thuis willen bewaren.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.